tisdag 24 mars 2009

Ju finare - desto "mindre"


Stockholm, vilken fantastiskt vacker stad. Framför allt på sommaren. Nu är det ju inte riktig sommar än fick vi bittert erfara i söndags. Då kom vintern tillbaka med kraft. Vi hade dock tur då vi besökte vår vackra huvudstad i helgen. Lördagen var fantastisk. Solen sken och vattnet glittrade. Vi tog in på vårt "fina" hotell. Ja, åtminstone var lobbyn, restaurangen och receptionen exklusiv. Rummet....hmmmm, inte så värst kanske. Litet med utsikt rätt in i motsatt vägg, klädd med plåt. Bra, för då reflekterades kvällssolen via plåtfasaden och in i vårt rum där vi satt och drack en drink innan vi gick vidare.

Vi hade beställt bord på hotellets exklusiva restaurang. Vi skulle ju slå på stort för en gångs skull. Maten var "dyr", relativt god men delades ut i barnportioner. Efter vårt besök på Chinateatern gick vi på McDonald´s och blev mätta. Nu ska jag inte klaga för helgen var fantastisk. Vi lyxade, skrattade och drack gott. Värt varje krona.

1 kommentar:

  1. Vad härligt! Ja man ska lyxa och ta hand om varandra ibland. Stockholm är ju som sagt en jättefin stad, så vad passar bättre än att lyxa till det där.

    SvaraRadera