tisdag 13 oktober 2009

Snart klart!

Nu är det nära. Bara duschdörrarna och högskåpet kvar. Duschdörrarna anlände för ca två veckor sedan men som vanligt så ska det krångla. Ett paket saknades med handtag och skruvar, så vi får vänta.


Så här såg badrummet ut när vi började.

Så här ser det ut nu. Skillnad, eller hur?
Badrummet blir superfint. Från modernt 70-tal, till nytt och fräscht. Nya bilder kommer senare när allt är färdigt.

onsdag 7 oktober 2009

Jag tror inte på spöken!



Igår kväll hade jag och Josefin vår andra bokcirkelmyskväll. Vi gick till en tapasrestaurang som ligger mitt i Norrköpings centrum. Där åt vi världens godaste tapas, pratade och myste till klockan blev halv nio. Vi analyserade och vred och vände på den bok vi läst. Vi var så kloka och intellektuella :) Innan jag berättar vidare så ska jag poängtera att vi inte drack något annat än mineralvatten på hela kvällen.

Senare då jag satt i bilen på väg hem hände något mycket mystiskt. Plötsligt såg jag ett grönt dimmigt sken som liksom svävade lite längre bort i dikesrenen. Jag blev jätterädd och bromsade kraftigt. När jag kom upp jämsides med det konstiga skenet så "flöt" det iväg in i skogen, samtidigt som radion började brusa. Vad i hela världen var det jag såg? En sak är säker. Jag tror inte på spöken!... tror jag.